Fiskeguidning från båt högsäsong April – Oktober

Upp till 3 personer. Priset är totalbelopp oavsett antal deltagare. All fiskeutrustning ingår om du inte har egna grejer som du vill bruka.

Pris: 7000:-

Fiskeguidning från båt lågsäsong November – Mars

Upp till 3 personer. Priset är totalbelopp oavsett antal deltagare. All fiskeutrustning ingår om du inte har egna grejer som du vill bruka.

Pris: 6000:-

Fiskeguidning från is, Pimpelfiske

Upp till 3 personer. Priset är totalbelopp oavsett antal deltagare. All utrustning ingår inkl. is-ekolod. Även korv och korvgrillning inkluderat.

Pris: 4500:-

Föreläsningar

2-3 timmar

Pris: 7000:- + Resekostnad

 

Hur går en fiskeguidning från båt till?

Jag guidar på våra vanligaste predatorfiskar, Gädda, Abborre och Gös. När du sedan bestämt dig för vilken art du vill fiska efter lägger jag upp en plan för dagen. Inledningsvis kanske du har en teknik du vill utveckla mer. Då lägger vi fokus på den om det passar med de yttre förutsättningarna som väder och vindar.

Under tiden vi fiskar går vi igenom vad som kan vara bra att tänka på när man letar efter fisk. Samtidigt som vi pratar om vad man kan göra för att få den att hugga. Likaså kan jag även visa dig hur du använder din marinelektronik på bästa sätt, om du finner det intressant.

Mitt mål med guidningarna är att du ska bli en bättre fiskare när du fiskar ensam. Dessutom hoppas jag kunna ge dig nya infallsvinklar på hur man kan tänka när man är ute och fiskar.

Slutligen är min förhoppning att guidningen ger dig nya kunskaper, samtidigt som du får mycket fisk och en härlig upplevelse – Det är mitt mål som fiskeguide!

Upplägg

  • Vi samlas klockan 8:00 och fiskar till 16:30
  • Mat och dryck ingår ej, utan är eget ansvar. 
  • Jag skickar kartnål till aktuell ramp dagarna innan.
  • Fiskekort ingår inte utan löses av dig som kund innan fisket. Detta eftersom det är personligt. Köp av fiskekort kan göras via iFiske.se till aktuellt vatten.